• Home
  • Ajovarusteet ja tarvikkeet

Ajovarusteet ja tarvikkeet

Karting harrastuksessa kannattaa aina käyttää laadukkaita ja suojaavia ajovarusteita. Minimissään tarvitset ajopuvun, kypärän, nilkat suojaavat ajokengät sekä hanskat. Lisäksi suositellaan käytettäväksi niskatukea sekä kylkiliiviä. Kansallisesti kilpaillessa ainoastaan kypärän pitää olla varustettu voimassaolevalla hyväksynnällä.WP_20141019_10_07_04_Pro

Mallistoomme kuuluu täydelliset ajovarusteet kartingiin ja viellä edulliseen hintaan:

Ajohaalari on näyttävä ja erittäin kestävä kaksikerrospuku. Sekä hihoissa että lahkeissa on tukevat resorit. Sadekelillä puvun päälle voi pukea vedeltä suojaavan sadehaalarin.

Kypärän hankinta on yksi tärkeimmistä ajovarusteita hankittaessa. Laadukkaassa kypärässä yhdistyy paras suojaus iskua vastaan sekä keveys. Kauttamme saat huippulaadukkaat Arai kypärät.

Ajokenkä antaa hyvän poljintuntuman ja tukee nilkaa. Kengän tulee olla myös sopiva ja mukava jalkaan, vietetäänhän radalla yleensä koko aika juuri nämä kengät jalassa. Ajokengän ei myöskään tarvitse olla kallis, mallistomme kenkä maksaa saman kuin halpa lenkkitossu!

Ajohanska tulee myös olla sopiva ja sen tulee suojata ranteet. Mallistossamme on useita eri värejä sekä malleja.

Lisäksi toimitamme niskatukia (esim. Evo).

HUOM! Olemme ottaneet verkkokaupan toistaiseksi pois käytöstä. Varminta on soittaa +358 40 777 9449 ja varmistaa tuotteiden saatavuus ennen tilauksen tekemistä. Hyvää ja vauhdikasta syksyä kaikille!