History

Historiallinen Karting ikoni Kali-Kart teki paluun kilparadoille 2012 täysin uusitulla tuotevalikoimalla joka on valmistettu CRG:n tehtaalla Italiassa. Kali Kart paluu tapahtui Wackersdorfissa 2011 kun rungolla ajettiin CIK-FIA cup kilpailussa KZ2 luokassa. Tämän jälkeen rungoille haettiin ja saatiin kansainvälinen luokitus kilpailukäyttöön.

 

Kali-Kartin johdossa tohistoryimii legendaarisen Calogero Vanarian poika Carlo Vanaria. Heidän historia karting autoissa ylettyy aina 1970 luvulle asti. Suomessa Kali-Kart oli laajasti käytössä aina ’90 alkupuolelle kunnes nyttemmin tunnetumpi CRG merkki otettiin käyttöön. Nyt CRG mahdollistaa tämän yhden eniten voittoja ja titteleitä saavuttaneen merkin paluun ja me haluamme olla mukana kirjoittamassa lisää historiaa.

Kali Kart Finland perustettiin kesällä 2013 ja taustahenkilöillä on jo lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus karting autoista ja niiden tekniikasta sekä kilpailutoiminnasta. Eikä lienet sattumaa että ’90 luvun vaihteessa ajoimme kilpaa juurikin Kali Kart rungoilla. Tuomme nyt Suomeen Kali-Kart rungot ja varaosat, kesällä ’14 meidät löytää useilta kisaradoilta ja harjoituksista. Kattavasta verkkokaupastamme tai huoltoautostamme saatte kaikki osat, työkalut ja tarvikkeet sekä ystävällisen avun ja palvelun.

Liity nyt mukaan kasvavaan Kali Kart perheeseen niin tehdään yhdessä tuloksia!

 

slide-4w

 

 

 

 

HUOM! Olemme ottaneet verkkokaupan toistaiseksi pois käytöstä. Varminta on soittaa +358 40 777 9449 ja varmistaa tuotteiden saatavuus ennen tilauksen tekemistä. Hyvää ja vauhdikasta syksyä kaikille!