Palvelut

Mikroauto harrastuksena sopii perheen pienimmästä aina aikuisiän vauhdin tarpeeseen. Nuorimmat kuskit ovat ottaneet tuntumaa karting autoon jo kolme vuotiaana kun taas monelle harrastajalle laji on tullut tutuksi vasta aikuisiällä. Suomesta löytyy noin 50 rataa ja harrastajia on ainakin nelinumeroinen määrä.

Lajin aloittWP_20130805_002amisen kynnys ei ole korkea, mikroautoa pääsee turvallisesti kokeilemaan useilla radoilla vuokra-autolla ja heti ei tarvitse olla ostamassa omaa autoa. Jo muutamalla kymmenellä eurolla saa istua oikeaan karting autoon kypärä päässä ja ajohaalari päällä ja vauhdin hurma on taattu. Autamme mielellään löytämään jokaiselle paikan kokeilla mikroauton tuomaa vauhdin hurmaa.

Mikäli innostus kartingiin etenee tasolle jossa pitää hankkia oma auto joko itselle tai kaveriporukalle niin kannattaa miettiä mitkä ovat tavoitteet lajissa, riittääkö muutama kerta kesässä vain huvikseen vai tuleeko harrastuksesta lähes joka illan hupi. Käytetyllä kartingautolla pääsee usein hyvin alkuun ja tällöin kulutkin saa pidettyä hyvin alhaisena.

Kilpailuja Suomessa järjestetään kesäaikaan lähes joka viikonloppu ja viikollakin on usita paikallis-sarjojen kilpailuja. Kansallisiin kilpailuihin pääsee mukaan sinä vuonna kun täyttää seitsemän vuotta, kerhojen kilpailuihin jo aikaisemminkin. Harrastajaluokan kilpailuissa ei ole yläikärajaa vaan sinne pääsee mukaan 30-40 vuotiaanakin.

Olkoon kyse sitten ensimmäisestä karting kokemuksesta tai huipputason kilpailu toiminnasta niin pystymme tarjoamaan kattavan palvelun ja avun. Verkkokaupstamme löydät ajovalmiit karting autot niin ensikertalaisesta voittajakalustoon. Voit myös aina ottaa yhteyttä niin autamme parhaan mukaan.

Teemme tarvittaessa kaikki koneistustyöt ja erikois hitsaukset alumiinista titaaniin. Myöskin hiilikuitu ja muut komposiittiosat tilauksesta. Kaikki Kali Kart rungot voidaan konfiguroida juuri niihin mittoihin ja tarpeisiin kun käyttäjät haluavat, tästä esimerkkinä se että voimme tarjota pikkuluokkiin rungon jonka akseliväli on mikä tahansa väliltä 900-1050mm.

Tammikuussa 2014 saamme myös käyttöömme uuden mobiilin tehodynamometrin jolla voimme testata ja säätää kaikki karting moottorit jopa kilpailupaikalla. Tästä lisää hieman myöhemmin!

Tästä voit ladata Kali-Kart tuotteluettelon PDF muodossa:

Mini luettelo

KK luettelo

Puffo luettelo

Tarvike luettelo

 

 

 

 

HUOM! Olemme ottaneet verkkokaupan toistaiseksi pois käytöstä. Varminta on soittaa +358 40 777 9449 ja varmistaa tuotteiden saatavuus ennen tilauksen tekemistä. Hyvää ja vauhdikasta syksyä kaikille!